.

Despre Noi

EuroTestServ.ro este o platforma comerciala ce apartine firmei EUROTEST SERV SRL; importator si distribuitor national de produse diverse din gama obiectelor sanitare, accesoriilor de baie si bucatarie, scule si  unelte pentru diverse activitati in constructii, materiale pentru amenajari interioare, fitinguri si tevi pentru instalatii sanitare si termice.

Avem o experiente de peste 20 de ani in domeniu.

Importam si comercializam in regim en-gross prin intermediul retelei noastre de distributie precum si prin intermediul depozitului nostru .

E un fapt bine stabilit că cititorul va fi sustras de conţinutul citibil al unei pagini atunci când se uită la aşezarea în pagină. Scopul utilizării a Lorem Ipsum, este acela că are o distribuţie a literelor mai mult sau mai puţin normale, faţă de utilizarea a ceva de genul "Conţinut aici, conţinut acolo", făcându-l să arate ca o engleză citibilă. Multe pachete de publicare pentru calculator şi editoare de pagini web folosesc acum Lorem Ipsum ca model standard de text, iar o cautare de "lorem ipsum" va rezulta în o mulţime de site-uri web în dezvoltare. Pe parcursul anilor, diferite versiuni au evoluat, uneori din intâmplare, uneori intenţionat (infiltrându-se elemente de umor sau altceva de acest gen).

 


 

Loading...
Loading...
Loading...